Skip to main content

Kund i fokus: Haj Agency – webbdesign i Göteborg

Skriven av Ida Nilsson
20 July, 2023
Dela Nyhet

För ett tag sedan kände vi på Your CFO att vi ville fräscha upp vår hemsida – och vem hade kunnat vara ett bättre val för oss än fantastiska Haj Agency? I ungefär samma veva insåg Amelie på Haj att de var på jakt efter en ny redovisningsbyrå, och som en väldigt digital webbdesignbyrå passade den väldigt digitala redovisningsbyrån Your CFO som handen i handsken.

När vi frågade Amelie vad hon tyckte om vårt samarbete sa hon såhär:

”Vi bytte byrå till Your CFO på en personlig rekommendation och vilken skillnad det blivit för oss. Your CFO hjälpte oss att digitalisera all vår redovisning och jag är SÅ glad för alla timmar det sparat mig i admin. Your CFO hjälpte oss att introducera Pleo där vi har koll på alla våra kvitton och utgifter som skall vidarefaktureras till kunder.

Dessutom har jag fått en fantastisk kontaktperson som hjälper mig snabbt. Kan varmt rekommendera Your CFO till alla som vill underlätta sitt ekonomiarbete.”

Fantastiskt roligt att få höra! Vi vill också passa på att helhjärtat rekommendera Amelie och hennes gäng på Haj Agency – otroligt proffsiga och lyhörda. Kika gärna runt på vår hemsida, för att se hur fantastisk den blev, och glid sedan vidare till Hajs hemsida och boka in en konsultation!

Vill ni bli lika nöjda med er byrå, som Haj är med sin? Hör av dig, och byt till oss!

Ida Nilsson

Accounting Consultant, YourCFO