Skip to main content

Lediga tjänster

I takt med att våra kunder både växer och blir fler så behöver vi nu förstärka vårt team med ännu fler redovisningskonsulter. Vill du arbeta i ett företag som drivs av nytänkande och ständig utveckling? Vi tror nämligen att vårt fokus på digitalisering och automatisering är en av de faktorer som gör att våra tjänster efterfrågas mer och mer, och letar nu alltså efter nästa redovisningsstjärna att joina vårt härliga team!

Läs mer och ansök nedan.

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning

Placering: Centrala Göteborg + distansarbete

Sista ansökningsdag: Intervjuer sker löpande

Vi söker ständigt nya personer!

Finns det inga lediga lediga tjänster? Eller känner du att dom inte riktigt passar dig? Skicka en spontanansökan och berätta vad du skulle kunna bidra med! Vi ser fram emot din ansökan!

Hur är det att jobba på Your CFO?

Hör vad några av våra medarbetare har att säga:

“Det finns många magiska delar med att jobba på Your CFO, men två saker som verkligen sticker ut för mig. Dels så sitter vi inte alltid med varandra geografiskt, men jag känner mig ändå aldrig ensam. Och dels undviker Your CFO papper precis lika mycket som jag gör. Det blir en kopp kaffe på det, skål!”

Niclas Bellman

Accounting Consultant & Business advisor

“Frihet under ansvar – fast på riktigt. Jag väljer själv hur mycket jag är på kontoret, eller jobbar hemifrån. Min chef och mina kollegor är ‘top notch’ – behövs stöd erbjuds det av alla. Extra bonus är en hälsosam balans mellan jobb och fritid, och ett genuint intresse av att alla ska må bra.”

Ida Nilsson

Accounting Consultant