Skip to main content

Engagerad bokföring till er som inte behöver en CFO på heltid

Your CFO är en digital ekonomitjänstbyrå som erbjuder allt från löpande bokföring, lönehantering och årsbokslut till rapportering, controlling och ekonomisk rådgivning. Vårt fokus på digitalisering och automatisering är en av de faktorer som gör att våra tjänster efterfrågas mer och mer, och i dagsläget jobbar vi med många intressanta uppdrag i alla möjliga olika branscher – ingen dag är den andra lik!

Vårt jobb är att ge dig den information du behöver om din ekonomi för att kunna ta bättre beslut. Oftast innebär det att vi också tar hand om din löpande bokföring för att effektivisera, digitalisera och städa upp flödet av leverantörsfakturor, fakturering, kvittohantering etc. så att vi vet att alla siffror sitter på rätt plats. Your CFO hjälper dig helt enkelt att styra ditt bolag mot rätt kurs.

Vår vision är att komma bort från det gamla sättet att bokföra på löpande räkning och därför erbjuder vi istället fasta priser i avtalen med våra kunder. Vi har inte som ambition att fakturera så många timmar som möjligt, utan vill att ni som kunder ska känna er trygga i vad er löpande bokföring kommer att kosta varje månad och år.

Vad är fördelarna med att jobba digitalt?

Du kan sköta ditt företag, oavsett vart i världen du befinner dig. Risken för fel, och att papper mystiskt försvinner minskar också när man ställer om till digital administration.

Varför ska ni välja just Your CFO?

Vi är en byrå som ligger i framkant när det gäller digitalt arbete. Effektivisering genom digitalisering förenklar arbetet för oss, och minskar avsevärt den administrativa bördan för dig.

Varför behövs en redovisningsbyrå?

Ni är riktigt duktiga på det ni gör, men man kan ju inte vara bäst på allt. Därför ska ni fortsätta vara bäst på det ni gör, medans vi tar hand om er ekonomi, och därmed gör det VI är bäst på.

Allt detta kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder allt från enskilda delar att komplettera sin ekonomifunktion med, till helhetskoncept för de kunder som vill lägga ut hela sin ekonomihantering.

Onboarding

Uppstädning av er ekonomi, digitalisering & automatisering.

CFO on demand

1 – flera 100%, ni bestämmer.

Bokföring

Kostnadseffektiv

Årsbokslut

Ingår i ert pris & paket/abonnemang.

Ekonomistyrning

KPIer att styra efter för er framtid.

Rapportering

Underlag och rapporter till ägare, styrelse & ledning.

Finansiella beslut

Löpande rådgivning och avstämningar.

Obeståndsrätt

Vi har kompetens inom KBR, rekonstruktion, konkurs m.m.

Effektiv ekonomihantering leder till fler leenden

Lite cheesy, absolut, men ändå väldigt sant. Våra kunder, efter onboarding och digitalisering, verkar vara väldigt lyckliga. Detta kanske beror på att de får väldigt mycket tid över till annat. Samma gäller, som ni kan se, för oss som jobbar på Your CFO. Tack vare effektiv bokföring får vi tid över till att hjälpa våra kunder att utveckla sina affärsverksamheter.

Fast pris

Effektiv bokföring betyder att du snabbare får väsentlig information att styra ditt företag efter, och vi slipper räkna timmar för fakturering.

Flexibelt

En av många fördelar med digitalt arbete är att du inte är låst till ett kontor – vill du jobba från en solig strand, så funkar det för oss! 🏝