Om Your CFO

Your CFO är en digital ekonomitjänstbyrå som erbjuder allt från löpande bokföring, lönehantering och årsbokslut till rapportering, controlling och ekonomisk rådgivning. Vi tror att vårt fokus på digitalisering och automatisering är en av de faktorer som gör att våra tjänster efterfrågas mer och mer, och i dagsläget jobbar vi med många intressanta uppdrag i alla möjliga olika branscher – ingen dag är den andra lik!

 

Vårt jobb är att ge dig den information du behöver om din ekonomi för att kunna ta bättre beslut. Oftast innebär det att vi också tar hand om din löpande bokföring för att effektivisera, digitalisera och städa upp flödet av leverantörsfakturor, fakturering, kvittohantering etc. så att vi vet att all siffror sitter på rätt plats. Your CFO hjälper dig helt enkelt att styra ditt bolag mot rätt kurs.

 

Vårt kontor hittar du i centrala Göteborg, men våra tjänster hittar du i molnet!

Vad säger våra kunder?

Around You stod i valet och kvalet mellan att anställa en egen CFO/ekonomichef, sköta ekonomin själva eller lägga ut på en större byrå.

 

– När vi förstod att Your CFO kunde lösa allt detta baserat på vår budget och behov fanns det ingen tvekan. Vi fick direkt hjälp med onboarding med ekonomi, digitalisering av våra processer samt automatisering av bokföringen.

 

/Jens Flensburg, Founder, Around You