Skip to main content

Detta är Your CFO

Your CFO är en digital ekonomitjänstbyrå som erbjuder allt från löpande bokföring, lönehantering och årsbokslut till rapportering, controlling och ekonomisk rådgivning. Vi tror att vårt fokus på digitalisering och automatisering är en av de faktorer som gör att våra tjänster efterfrågas mer och mer, och i dagsläget jobbar vi med många intressanta uppdrag i alla möjliga olika branscher – ingen dag är den andra lik!

Vårt jobb är att ge dig den information du behöver om din ekonomi för att kunna ta bättre beslut. Oftast innebär det att vi också tar hand om din löpande bokföring för att effektivisera, digitalisera och städa upp flödet av leverantörsfakturor, fakturering, kvittohantering etc. så att vi vet att all siffror sitter på rätt plats. Your CFO hjälper dig helt enkelt att styra ditt bolag mot rätt kurs.

Vårt kontor hittar du i centrala Göteborg, men våra tjänster hittar du i molnet!

Teamet

Träffa gänget bakom Your CFO!

Jonathan Freyschuss

CEO & Founder

Louise Valentin

COO & Partner

Ida Nilsson

Accounting Consultant

Valmir Haxha

Accounting Consultant

Niclas Bellman

Accounting Consultant & Business advisor

Johanna Bartolome

Accounting Consultant

Sozan Kader

Accounting Consultant

Madeleine Brunehag

Accounting Consultant & Business advisor

Niklas Nilsson

Founder & Partner

Mochi

Mood Manager

Fiona

Head of Security

Du saknas!

Välkommen in i värmen.

Your CFO’s nästa stjärna

Vill du jobba hos oss?

I takt med att våra kunder både växer och blir fler så behöver vi nu förstärka vårt team med ännu fler redovisningskonsulter. Vill du arbeta i ett företag som drivs av nytänkande och ständig utveckling? Vi tror nämligen att vårt fokus på digitalisering och automatisering är en av de faktorer som gör att våra tjänster efterfrågas mer och mer, och letar nu alltså efter nästa redovisningsstjärna att joina vårt härliga team!

Läs mer och ansök nedan.