Skip to main content

Kund i fokus: Erik Bohlin Art & Science – där konst och vetenskap gifter sig

Skriven av Ida Nilsson
27 July, 2023
Dela Nyhet

Erik & Gabriella driver tillsammans företaget Erik Bohlin Art and Science. Art (eller konsten) står Gabriella för med sin fantastiska talang för danskläder, och Science (eller vetenskapen) är Eriks konsulttjänster där han föreläser och ger råd om ekonomi med ett antal uppdrag i första hand i utlandet. Är man på jakt efter danskläder så är ett hett tips att gå vidare till Gabriellas instagram.

Erik Bohlin Art & Science och konsulten Ida började på Your CFO samtidigt. Både företagare och konsult trivs bra med Your CFO, och har hängt ihop ända från start.

“Erik och Gabriella är två otroligt härliga personer – och är den absolut mest strukturerade kund jag någonsin haft! Att göra deras bokföring är nästan meditativt, och det är alltid roligt när dom hör av sig.”

Vad tycker Erik och Gabriella om samarbetet med Your CFO?

”Som väl var fick vi kontakt med Your CFO när vi behövde förnya vår ekonomihantering. De har erbjudit ett vänligt och kundcentrerat mottagande, förträfflig service och goda råd. Vi får alltid snabb återkoppling när vi har frågor och Your CFO är alltid punktliga med att hjälpa oss med redovisning, inrapportering och myndighetskrav.

De har ett modernt koncept, är väldigt serviceinriktade och är helt enkelt trevliga att samarbeta med! Våra varmaste rekommendationer för YourCFO!”

I företaget har de senaste åren även danspedagogik tillkommit, då deras dotter Vilhelmina och hennes man Alex (på bilden ovan i en av Gabriellas fantastiska kreationer) är elitdansare som har gett danslektioner på Sinclairs m.fl.

Vilhelmina och Alex är ett av Sveriges bästa par och svenska mästare inom standarddans, och tävlar mestadels utomlands. De uppträdde i Musikhjälpen tillsammans med New Kid, till förmån för krigsoffren i Ukraina. Konsulten Ida rekommenderar starkt att man kollar på klippet från Musikhjälpen, och intervjun SVT har gjort.

”Jag blev verkligen rörd till tårar. De dansade så otroligt fint, för en så otroligt viktig sak. Och tårarna sprutade helt när jag såg intervjun såg intervjun med Alex och Vilhelmina, som SVT gjort. Jag kan verkligen inte föreställa mig hur det känns.”

Om du funderar på hur situationen i Ukraina ser ut, så finns det mycket information och möjlighet att hjälpa till via länkarna nedan.

UNHCR

UNICEF

Röda Korset

Ida Nilsson

Accounting Consultant, YourCFO