Skip to main content

Hur ser onboardingen ut hos Your CFO?

Skriven av Ida Nilsson
11 August, 2023
Dela Nyhet

Grattis – du är antingen ny kund hos oss, eller så är du nyfiken på hur det skulle gå till för dig att börja samarbeta med oss. Här går vi igenom hur en typisk onboarding ser ut när man klokt lägger sin bokföring och ekonomi i handen på siffernördarna hos Your CFO.

Steg 1: Ta kontakt med oss

Alltid ett bra första steg. Du kanske har frågor kring vad månadskostnaden blir – ja, du läste rätt. En fast månadskostnad, så att du varje månad vet exakt hur mycket som spenderas på bokföring och redovisning, istället för att ibland få en kalldusch av fakturan från din byrå som får dina knän att svettas.
Du vet vad du får hos oss.
Är du nyfiken på vad månadskostnaden skulle kunna landa på? Klicka här och scrolla ner till vår prisindikator.

Steg 2: Vad behöver du av oss?

Tillsammans med dig så listar vi ut exakt vad det är ditt företag behöver hjälp med. Är det vår klassiska “vi tar hand om allt löpande”-tjänst, eller kan du behöva något mer? Hjälp med budgetering? Rådgivning kring hur du kan förbättra din likviditet (se till att klirret i kassan räcker till din lågbeskattade utdelning)?
Fundera redan nu kring vad det är du saknar hos din nuvarande byrå. Vad du skulle vilja att vi tar hand om åt dig?

Steg 3: Signering

Här har du bestämt dig för att ge Your CFO äran att hjälpa dig och ditt företag att utvecklas. Det tackar vi dig för på förhand!

Steg 4: Registrering av ombud

Dina konsulter registreras som ombud för ditt företag på Skatteverket, och tillgång till banken ordnas.

Steg 5: Digitalisering och effektivisering

Vi hjälper dig att flytta över all din tidigare bokföring till vår programvara. Vi kan (om du vill) ha direkt kontakt med din tidigare byrå, så att du slipper vara mellanhand.
Företagets bank kopplas ihop med programvaran. Dina leverantörer blir kontaktade och informerade om att de framöver ska skicka fakturorna digitalt till vårt program. Du kommer alltså slippa att PostNord tappar bort fakturor, och att de glider bakom någon byrå och samlar damm och dröjsmålsränta.
Detta, och mycket mer än vad som får plats i ett inlägg, tas om hand av oss. Slutprodukten är en smidig, digital process där minsta möjliga krävs av dig. Du kommer att kunna hantera allt som har med ditt företags ekonomi via mobil eller dator, oavsett var i världen du befinner dig.

Steg 6: Du kan fokusera på att utveckla din verksamhet

Våra kunder bedömer att de i snitt sparar över 6 timmar på ekonomi och administration per vecka efter att ha blivit kunder hos oss. Det är nästan en hel arbetsdag som kan användas till nya projekt, säljmöten, eller till välförtjänt egentid. Tänk vad skönt, att slippa att frustrerat leta efter kvitton och pappersfakturor som kommit på vift, och istället fokusera på det som är viktigt för dig.

Vi hörs! / Varma hälsningar från teamet på Your CFO

Ida Nilsson

Accounting Consultant, YourCFO